CP SMART HOME REŠENJA

Mi verujemo da kućna automatika treba da bude jednostavna za korišćenje i pristupačna po ceni. Zato mi nudimo kompletno "smart home" rešenje za rasvetu, grejanje, alarmne sisteme... Controlpoint rešenje je potpuno integrisan sistem sa jednim kontrolerom i samo jednom korisničkom aplikacijom za sve uređaje (PC, Apple, Android).

Zašto? Be dummy or be CP smart home?

Danas, u stanovima i kućama svi koristimo mnoštvo uređaja, sistema i potrošača, počevsi od raznih vrsta rasvete do grejanja, AV sistema i alarma. Njima se upravlja preko sopstvenih prekidača, daljinaca, aplikacija, senzora itd. Problem leži u činjenici da svi ti sistemi rade nezavisno jedan od drugog i nisu u stanju da međusobno komuniciraju kako bi pojednostavili život korisniku i izašli u susret njegovim potrebama i zahtevima. Nepraktično i ne baš pametno.

JEDAN KONTROLER "TO RULE THEM ALL"

Vašom kućom možete upravljati lokalno ili preko interneta sa bilo kog mesta na planeti. U kući uvek preko iste aplikacije (PC, Apple, Android) lako i brzo ambijent prilagođavate Vašem raspoloženju i potrebama.

BAŠ JE PROSTO UPRAVLJATI KUĆOM!!!

Zaboravite mnoštvo zbunjujućih prekidača na zidu. Izlazeći iz kuće pritiskom na jedan taster isključujete sve potrošače, pritiskom na sledeći taster podešavate grejanje ili roletne...

NEKA ELEKTRONIKA MISLI ZA VAS.

Rasveta na fasadi radi preko dana, deca su izjurila iz kuće i zaboravila da zaključaju vrata, lopov je u kući, pukla je cev u kotlarnici, ... To su situacije na koje naš sistem odgovara automatski i rešava ih odmah. Automatske scene prave velike uštede energije.

PORODICA

Mnogo je razloga zašto će Vaša porodica voleti CP Smart home: pametni glavni prekidač, internet pristup, automatski vođena noćna svetla, child lock funkcija garantuje bezbednost dece...

SIGURNOST

Provalni alarm, požarni alarm, poplava, nestanka struje - sve povezano u jedan sistem objave. Panik taster, simulacija prisustva, "rock my home" funkcija, email dojava ili telefonski poziv.

KOMFOR

Neka naše rešenje radi svakodnevne, trivijalne operacije za Vas. To pojednostavljuje Vaš život i čini ga lepšim, a Vaču kuću prepoznatljivom.

ENERGIJA

NIko i ništa neće bolje optimizovati potrošnju energije nego naši kontroleri. Smart utičnice omogućavaju merenje potrošnje bilo kog električnog uređaja.

FLEKSIBILNOST

Deca rastu, potrebe i funkcije se menjaju. Mi lako adaptiramo i širimo naše programe prema novim zahtevima bez razbijanja zidova i polaganja novih kablova.

POUZDANOST

Mi ugrađujemo samo proverenu opremu najkvalitetnijih svetskih proizvođača: Jung, Loxone, Siemens ... To garantuje da ste novac dobro uložili, u odličan, otvoren koncept koji je proširiv u decenijama pred vama.