Vila Petrovac | Crna Gora

Objekat: Adaptirana, luksuzna vila iz 19. veka, sa velikim kamenim zidovima, nalazi se na obali Jadranskog mora. Površina vile je 450m , dok se bašta prostire na 600m u kojoj se nalazi i potpuno automatizovan bazen.

OPIS: Kompletno rešenje po principu “ključ u ruke” za luksuznu vilu na obali mora. Potpuna kontrola unutrašnje i spoljne rasvete. Tri zone podnog grejanja. Kontrola tri klima jedinice i svih bojlera. Dizel agregat sa automatskim uklopom. Veza sa alarmnim sistemom. Video nadzor sa internet pristupom. Interni komunikacioni sistem za osoblje ili SOS pozive. Centralna kontrola i vizuelizacija preko 7.0" touch panela, SCADA industrijski mini PC sa 19” touch monitorom i Logitech Harmony daljinskim upravljačem. Kompletno rešenje realizovano na ruskom jeziku. Daljinski pristup i kontrola preko interneta.

TEHNOLOGIJE: PLC Schneider Twido 56DI+48DO, 7.0" touch panel Weintec, LEX Computec ugrađen profesionalni HD mini PC sa 19” monitorom osetljivim na dodir, univerzalni IR daljinski upravljač Logitech Harmony sa 2.5" ekranom osetljivim na dodir. TCP/IP komunikacija.